Edda

2017 31 augustus edda abbink fotografie 020Met name in Twente en de Achterhoek is Edda een graag geziene verschijning die bekend staat om haar enthousiasme en vlotte babbel. De altijd opgewekte, praatgrage Edda vindt het heerlijk om live te zingen en zorgt dat ieder feest het niveau van een ‘doorsnee feest’ ontstijgt. Ze weet als geen ander een avond ‘een kop en een staart’ te geven en heeft al velen laten huilen van het lachen en ontroering. Niet voor niets werd zij in 2009 uitgeroepen tot ‘meest bruisende persoonlijkheid van Enschede’.

Of het nu gaat om een theater- of dinnershow, een feestje in besloten kring, een bruiloft of jubileum, een groots opgezet businessevent, de opening van uw winkel, de presentatie van uw product, Edda maakt er een unieke belevenis van.

Edda zal uw gasten op onovertroffen wijze ontvangen, want ze heeft het talent om van zo’n 30 tot 40 personen de namen en bijzonderheden te onthouden. Edda kan de avond openen, iemand interviewen, voor een vrolijke onderbreking zorgen, live zingen, en zorgen dat uw feest op een passende manier wordt afgesloten. Eén ding staat vast: Edda maakt van ieder feest een fantastische happening die u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

Edda

 

 

Enkele reacties van gasten en opdrachtgevers:

“Lieve Edda, bedankt voor je geweldige optreden tijdens ons personeelsfeest.
We hebben enorm van je genoten.
Je bent een topper!”

“Geweldig 40-jarig huwelijksfeest gehad met Edda.
Zeker een aanrader als je een mooi feest met een fantastische gangmaakster wilt!!!”

“Nog steeds diep onder de indruk. Wat wist Edda mensen te raken en bij elkaar te brengen!”

“Dank je wel, Edda, voor de fantastische avond in ons bedrijf!”

“Het was weer een gekkenhuis gisterenavond. Wat een feest! Edda bedankt!!!”

“Edda, bedankt voor de geweldige show! We komen zeker terug!”

“Miss Edda, je bezorgde mij de mooiste avond van het jaar.”