Sinterklaas

IMG_E1019Elk jaar, van half november tot en met 5 december, komt Sinterklaas naar ons land. En ieder jaar maken Sint Nicolaas en de Pieten er een ouderwets gezellig feest van; op scholen, bedrijven, bij mensen thuis en in het theater.

Sinterklaas is bijzonder goed ingelicht, bereidt zich uitstekend voor op het bezoek en is (net als alle kinderen) van al zijn televisieavonturen op de hoogte. Hij zit nooit om een woordje verlegen, heeft humor voor jong en oud en – niet onbelangrijk – jarenlange ervaring. Eddy van der Schouw speelt de rol van Goedheiligman al vele jaren en is sinds 2015 ook Sinterklaas van de stad Enschede.

Door deintocht 2015 xxx vele aanvragen en vaste bezoekadressen – gecombineerd met de optredens voor de stad – is de agenda van de Sint erg snel volgepland.

Wilt u in de tv enschede 2015 1083gezelligste tijd van het jaar een bezoek van de goedheiligman, wacht dan niet te lang en reserveer op tijd. U bent dan verzekerd van een humorvol en ouderwets gezellig Sinterklaasfeest voor groot en klein.